The Ultimate Guide To اینورتر زیمنس
The Ultimate Guide To اینورتر زیمنس
Blog Article
درایو زیمنس خطاها، بی نظمی ها و رفتارهای غیرعادی بالقوه را شناسایی و گزارش می کند.
از اینکه تا اینجای انواع درایو زیمنس با ما همراه بوده اید از شما سپاسگزاریم. زیمنس طیف گسترده ای از درایو های موتور را طراحی و تولید می کند. هر یک از درایو ها برای کاربردهای خاص استفاده می شوند. توجه به درگاه های ارتباطی برای انتخاب آن ها را باید مد نظر قرار داد.
در ضمن کدوم پارامترها رو باید تغیر بدم که از ترمینال فرمان بگیره؟؟؟
همینطور در مورد راه اندازی موتور ها با استفاده از سافت استارتر برایتان نوشتیم. در این مقاله توجه شما را به انواع درایو های زیمنس مبتنی بر فرکانس جلب می کنیم.
کمپانی زیمنس از پیشگامان انقلاب الکترونیک در عرصه جهانی میباشد و با ساخت ترانزیستورها، کنترلرها و پی ال سی های بسیار پیشرفته، گام بزرگی در جهت ایجاد تحول در دنیای مهندسی برق، الکترونیک و دیجیتال برداشته است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امروزه ابر کمپانی زیمنس در زمینههای بیشماری از جمله تولید تجهیزات مخابراتی و نورپردازی، لوازم خانگی، انواع قطار، تجهیزات تولید برق انتقال و توزیع، سیستمهای اتوماسیون، راه حلهای شبکه هوشمند و بهینه سازی مصرف انرژی الکتریکی و همچنین در زمینههای تصویربرداری پزشکی و تشخیص آزمایشگاهی، اتوماسیون و برق صنعتی، تجهیزات پزشکی و سامانههای اعلام حریق فعالیت تخصصی میکند.
در صنعت امروز، اینورترهای زیمنس یکی از پرکاربردترین تجهیزات کنترل سرعت و گشتاور موتورهای الکتریکی هستند. اینورترهای زیمنس در انواع مختلفی ارائه میشوند که اینورتر زیمنس هر کدام برای کاربردهای خاصی در صنایع گوناگون طراحی شدهاند.
استفاده از الکتروموتور بدون اتصال آن به اینورتر عمدتا موجب می شود تا هنگام راه اندازی الکتروموتور، موتور همه ولتاژ شبکه خود را تجزیه کند.
درایوهای زیمنس کاربرد گسترده ای در صنایع و کاربردهای مختلف دارند. هر جا موتوری باشد که نیازی به کنترل عملکرد آن دارید، زیمنس در کنار شما خواهد بود.
صفحه اصلی وبلاگ آموزشی درباره ما تماس با ما راه های ارتباطی
کنترل فنها، پمپها و نوار نقالهها در صنایع کوچک و متوسط
یوسف-مهندسی کنترل صنعتی,برنامه نویس و بنیان گذار الکترومارکت طراح و برنامه نویس سیستم های مبتنی بر اتوماسیون صنعتی.
این دستگاه کم مصرف می تواند بعنوان بخشی جدایی ناپذیر از اتوماسیون کاملاً یکپارچه تلقی شود.